Máte hlavu v jiném stavu?

19.05.2014 | , Komerční banka
Komerční sdělení


Komerční banka a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pomohou vašemu podnikání na svět. Napište podnikatelský plán a nastartujte své podnikání.

Nový ročník grantového programu Nastartujte se totiž právě začíná. Díky podpoře Komerční banky mohou mladí podnikatelé v rámci grantového programu Nastartujte se realizovat své podnikatelské záměry a nejlepší podnikatelský projekt získá podporu 300 tisíc Kč!

Program Nastartujte se nepomáhá jen finančně. Všichni zapojení podnikatelé a firmy se zviditelní a vybrané projekty získají i další ceny, jako například osobnostní psychologické testy, odborné konzultace a jiné benefity od partnerů programu.

„Zejména v začátku podnikání potřebuje každý silného partnera, který mu pomůže a poradí. Proto Komerční banka podporuje nové a talentované podnikatele. Chceme je v rámci programu „Nastartujte se“ inspirovat a motivovat k aktivitě a kreativitě. Díky grantovému programu navíc usnadníme nejlepším z nich jejich záměry realizovat,“ uvádí Michal Pánek, Manažer Segmentového řízení – Retail v Komerční bance.

Právě vy můžete získat pro svůj projekt 300 000 Kč od odborné poroty a navíc 50 000 Kč v případě nejvyššího počtu hlasů od veřejnosti.

Přihlásit se může kdokoliv. Stačí mít IČO, chuť podnikat a zpracovat zajímavý a životaschopný podnikatelský plán. Šanci uspět má každý, bez ohledu na předchozí zkušenost s podnikáním.

Přihlášku do grantového programu Nastartujte se lze odeslat do 31. 8. 2014. Zpracujte podnikatelský plán a nahrajte videoprezentaci svého projektu na www.nastartujtese.cz!

Nenechte si ujít příležitost, jak nastartovat své podnikání! Sledujte pravidla grantového programu, příběhy podnikatelů i další zajímavé tipy na www.nastartujtese.cz nebo na http://www.facebook.com/nastartujtese.cz.

Nastartujte své podnikání s Komerční bankou

Profi účet pro začínající podnikatele obsahuje vše, co do začátku podnikání potřebujete. Korunový běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem doplňuje mezinárodní embosovaná platební karta, internetové, telefonní i mobilní bankovnictví. 

Zdarma získáte prvních 10 transakcí každý měsíc i všechny výběry hotovosti z bankomatů KB v případě, že chytře využíváte unikátní koncept MojeOdměny. Je to jednoduché: za každou platbu kartou KB u obchodníka vám Komerční banka vrátí poplatek za jeden výběr z bankomatu. Když kartou platíte, můžete mít zdarma klidně všechny výběry.

Profi účet pro začínající podnikatele zdarma

Podnikatelům, kteří si založí Profi účet do dvou let od začátku podnikání, vrací Komerční banka každý měsíc poplatek za vedení Profi účtu (169 Kč). Stačí na účtu provést měsíčně alespoň jednu aktivní transakci.

Celkově mohou začínající podnikatelé čerpat výhody až po dobu 4 let. Více informací získáte na www.mojeodmeny.cz.

 Ilustracni_hlava_1_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení