Jak na brigádu

22.05.2014 | , fajn-brigady.cz
Komerční sdělení


V dnešní době se člověk neobejde bez praxe a pracovních zkušeností. Taky znáte ten pocit, když najdete ideální práci přímo pro Vás a na konci inzerátu uvidíte hrozivou zprávu: Nutnost praxe minimálně 2 roky na obdobné pozici. A je po všem.

Proto je nutné hledat si brigádu už při studiu, abychom si tak výrazně ulehčili nástup do zaměstnání. Kromě praxe nám však brigáda může přinést také spoustu zážitků, kamarádů a samozřejmě i peníze, které se vždy hodí. Také se tímto způsobem můžeme osamostatnit od rodičů, získat větší přehled a stát se jistějšími sami sebou. Navíc si na brigádě můžeme vyzkoušet spoustu věcí, které bychom jinak nezažili, například pomáhat na koncertě známé kapely, točit zmrzku, pracovat v aquaparku, razit mince na poutích, točit pivo na hudebních festivalech a podobně. Brigády jsou často různorodé, zajímavé a akční, takže by bylo škoda to nevyzkoušet, dokud můžeme :-).

Jenže jak na to? Nejlepší a nejsnadnější cestou v této době je přihlásit se na různé pracovní portály, kterých existuje celá řada. Musíme však být obezřetní, ne všechny weby jsou spolehlivé a prověřené. Mezi ty zodpovědné a bezpečné patří například portál www.fajn-brigády.cz, který už má okolo 500 000 denních návštěvníků. Najdete zde denně nové nabídky brigád z celé České republiky a můžete se přihlásit i na denní odběr nabídek na email. Pokud hledáte spíše stálejší zaměstnání, pak můžete vyzkoušet také www.inwork.cz, kde najdete nabídku práce. Kromě těchto stránek samozřejmě funguje celá řada dalších webů a také různé personální agentury, které mají ve větších městech i pobočky, kam můžete zajít a poradit se osobně.

Tak se nebojte a vyzkoušejte si nějakou brigádu :-).

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení