CISCO SYSTEMS a ČVUT vyhlašují soutěž Cisco Outstanding Thesis Award

04.06.2014 | , ČVUT
STUDENT


Výzkumná skupina “Cognitive Research”, součást společnosti CISCO SYSTEMS (Czech Republic) s.r.o., ve spolupráci s Fakultou elektrotechnickou Českého vysokého učení technického v Praze vyhlašují soutěž o nejlepší bakalářskou, diplomovou a disertační práci přispívající k pokroku v oblasti bezpečnosti počítačových sítí a systémů, big data a strojového učení.

Spolupráce společnosti CISCO SYSTEMS (Czech Republic) s.r.o. a Fakulty elektrotechnické ČVUT započala loni v létě prodejem startupu Cognitive Security, který vznikl na půdě fakulty a podpisem smlouvy o sponzorovaném výzkumu. O roční spolupráci říká děkan Fakulty elektrotechnické prof. Pavel Ripka toto: „Loňská akvizice byla pro fakultu mezinárodním úspěchem a jsem rád, že se naše spolupráce i nadále rozvíjí. Nechceme však usnout na vavřínech, a proto jsme se rozhodli motivovat další studenty a podpořit ty, kteří svojí závěrečnou prací dokázali, že mají potenciál.

Soutěž, do které lze zaslat přihlášku do 12. září 2014, je určena studentům bakalářského a magisterského studia ze všech fakult ČVUT a doktorandům z libovolné univerzity či akademické instituce v České republice. Hlavní cenou pro kategorii disertace je finanční odměna 35 000 Kč, za nejlepší diplomovou práci získá autor 25 000 Kč a pro vítěznou práci bakalářskou je to 10 000 Kč.

Finále soutěže bude probíhat formou krátké prezentace práce v anglickém jazyce 31. října v Praze.

Více informací naleznete na stránkách: http://www.fel.cvut.cz/aktuality/cota-soutez.html a http://www.cisco.com/web/CZ/index.html

Štítky:

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT