ČVUT v Praze ještě přijímá ke studiu

12.06.2014 | , ČVUT
STUDENT


Přihlášky ke studiu bakalářských programů do akademického roku 2014/15 stále ještě přijímá Fakulta strojní a Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská Českého vysokého učení technického v Praze.

Druhé kolo přijímacího řízení na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT se týká všech oborů a zaměření bakalářského studijního programu. Přijímací zkoušky se nekonají. Přihlášky do bakalářského studia mohou zájemci o studium podávat do 31. 7. 2014.

Fakulta strojní ČVUT přijímá do těchto bakalářských studijních programů: Strojírenství, Teoretický základ strojního inženýrství, Výroba a ekonomika ve strojírenství. Přihlášku je možné dodat na studijní oddělení fakulty do 13. června 2014 do 13.00 hodin nebo zaslat poštou s datovým razítkem nejpozději do 15. června 2014. V případě absolvování jakékoliv maturity z matematiky absolvované v ČR nejsou přijímací zkoušky z matematiky součástí přijímacího řízení. Fakulta strojní může ještě přijmout až 60 studentů.

Z letošní dubnové statistiky podaných přihlášek do bakalářského studia pro akademický rok 2014/15 vyplývá, že se ke studiu na ČVUT přihlásilo zatím 11 707 uchazečů, což značí nepatrný nárůst. V loňském roce se ve stejném období hlásilo do bakalářského studia 11 244 uchazečů. Největší zájem projevili studenti o Fakultu stavební, Fakultu informačních technologií a Fakultu elektrotechnickou ČVUT.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT