O2 nabídne od září neomezený tarif i pro pevné linky

28.08.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 28. srpna (ČTK) - O2 začne po loňských změnách mobilních tarifů nabízet neomezené volání i z pevných linek. Měsíční paušál pro hovory do všech tuzemských pevných i mobilních sítí bude 499 Kč při kombinaci s internetem nebo 749 Kč samostatně. Vyplývá to z informací společnosti.

Neomezený tarif pod názvem Volání Bez zábran bude navíc obsahovat deset hodin volání do 26 zemí na pevné linky i mobily. Kromě toho si od září budou moci zákazníci vybrat základní tarif Volání CZ 50 Kamkoli, který obsahuje 50 volných minut do fixních i mobilních sítí všech českých operátorů za 149 Kč nebo 479 korun, nebo program Volání O2 Neomezeně s neomezeným voláním na pevné linky i mobilní čísla u O2 za 249 korun.

"Pevná linka má v českých domácnostech stále své důležité místo, a to hlavně u starších osob, pro které je symbolem bezpečí a neustálé dosažitelnosti. S našimi novými tarify cílíme naopak na mladší rodiny s dětmi. Neomezené volání totiž mohou využít všichni členové domácnosti," uvedl marketingový ředitel pro segment domácností David Duroň.

O2 má kolem 1,3 milionu pevných linek, což je o sedm procent meziročně méně. Většina zákazníků operátora využívá hlasové služby z pevných linek v kombinaci s připojením k internetu přes xDSL, další využívají také internetové televizní vysílání O2 TV.

Autor článku

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK