O2 nabídne svou mobilní televizi O2 TV Go i klientům konkurence

30.10.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 30. října (ČTK) - Operátor O2 začne nabízet svou službu mobilní televize O2 TV Go všem zákazníkům bez ohledu na to, u koho jsou připojení k internetu. Dosud ji mohly využívat jen domácnosti s přípojkou od O2. Uvedli to zástupci firmy na dnešní tiskové konferenci.

Mobilní televizi spustila O2 v pilotním provozu v květnu. Majitelé digitální televize O2 TV, která využívá pevné internetové přípojky xDSL, tak získali přístup k živému televiznímu vysílání až na čtyřech přenosných zařízeních.

\"O tom, že se diváci nechtějí nechat televizí omezovat, svědčí i počet stažení aplikace O2 TV Go. Tu si zatím nainstalovalo přes 140.000 našich zákazníků a více než 80 procent z nich ji pravidelně používá,\" uvedl marketingový ředitel O2 pro segment domácností David Duroň.

Od 4. listopadu bude moci mobilní televizi sledovat každý, kdo si stáhne potřebnou aplikaci do svého zařízení s operačním systémem Android nebo iOS a zaplatí měsíční poplatek 199 Kč. Služba bude dostupná pro zákazníky všech mobilních operátorů a bude bez závazku.

Na přenosných zařízeních mohou diváci sledovat 20 živých kanálů včetně programů DIGI Sport 1 a 2, které přináší exkluzivně zápasy anglické fotbalové Premier League. Součástí je i funkce zpětného zhlédnutí. Nově si může zákazník přímo v aplikaci nahrávat pořady z 20 dostupných kanálů. Až deset hodin dlouhé nahrávky mu zůstanou k dispozici po dobu sedmi dní.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK