Simple půjčka

06.11.2014 | , simplepujcka.cz
SEO články


V dnešní době kolem sebe stále více slýcháme nejrůznější reklamy na rychlé půjčky. Ať už je to z médií nebo reklamních letáků, všichni poskytovatelé se snaží vychválit svůj produkt jako nejlepší ze všech.

Známé úsloví však praví, že dobré zboží se chválí samo. To platí i o novém produktu, kterým je simplepůjčka, vhodná pro všechny zaměstnané, studenty, ženy na mateřské dovolené i důchodce.

Jedná se o jednu z nejrychlejších nebankovních SMS půjček před výplatou. Jedinými subjekty, kteří na tuto výhodnou, okamžitou, malou půjčku nedosáhnou, jsou osoby bez zaměstnání, nebo na které je uvalena exekuce. Poskytovatel půjčky tímto chrání nejen sama sebe, ale i možného klienta, kterému by zapůjčením peněz hrozila tzv. dluhová spirála.

To je situace, kdy se člověk snaží další půjčkou splácet předchozí dluh, což mu ve většině případech přinese jen další potíže. Rychlá SMS půjčka není rovněž poskytována bez poplatku nebo zcela zdarma. Tohoto obchodního triku používají některé nebankovní subjekty k nalákání klientů, kteří si však neuvědomují, že nic není zadarmo a rovněž „půjčku zdarma“ musí někdo zaplatit. Většinou jsou tyto nutné výdaje rozpuštěny nenápadně do jiných produktů. Solidní a férové vůči klientovi je přiznat všechny poplatky ihned při první půjčce, neboť je to jednak základem důvěry mezi oběma stranami, a jednak se klient od počátku ví, kolik za půjčku přesně zaplatí a jak má vyhodnotit a posoudit své momentální i budoucí možnosti.

Novinka, kterou představuje SMS půjčka, je výhodným řešením finanční situace před výplatou, nebo v případě, že se váš zaměstnavatel opozdí s výplatou například v důsledku druhotné platební neschopnosti nebo z jiného důvodu.

Právě v takových případech vám může pomoci půjčka před výplatou, která může být ve výši od jednoho až do 10 tisíc Kč. Výhodnost půjčky spočívá také v tom, že společnost funguje prakticky NON STOP, takže není problém si kdykoliv zažádat formou SMS zprávy a požadovanou sumu obdržíte po rychlém na svůj běžný účet, který uvedete v žádosti. Půjčka ihned znamená, že se o jejím schválení dozvíte prakticky online.

Vzhledem k ochraně poctivých klientů nahlíží společnost do veřejného registru exekucí. Ovšem další podmínky, které musí žadatel splnit, jsou velice mírné. Stačí mít bydliště na území ČR (mimo obecního úřadu) a poslat žádost online na internetu nebo formou SMS přes mobil. Na výzvu pak zašlete scan svého občanského průkazu a v případě první půjčky ověřovací platbu ve výši 1 Kč. Tímto si společnost ověří, že se jedná skutečně o Váš účet. Nemůže se tak stát, že by peníze byly zaslány na účet někoho jiného, nebo že by mohl někdo zneužít vašeho účtu pro spáchání úvěrového podvodu. Splatit půjčku musíte do 30 dnů. Extra rychlé schválení vaší žádosti pro vás znamená, že požadovanou částku si ze svého účtu můžete vybrat již druhý den.

Autor článku

 

Články ze sekce: SEO články