Studentské půjčky dostupné online

13.04.2015 | , Aleš Bakla
SEO články


I studenti patří do skupiny osob, které potřebují finance. A to nejenom na výdaje spojené se studiem, ale třeba i na ty běžné – jako je nákup služeb nebo zboží, či zábava. Samozřejmě většina studentů je odkázána na kapesné od rodičů a příležitostné brigády.

A tak pokud peníze dojdou, mohou mít problém. Ne však nezbytně, protože právě pro ně existují půjčky pro studenty. Unikátní úvěrový produkt, který nabídne peníze právě této skupině, která sice nepatří do řad ekonomicky aktivního obyvatelstva, ale přesto může být spojena se spolehlivostí a jistotou, že peníze budou vráceny.

Vše lze vyřídit online
Prvním pozitivem je určitě jednoduchost celého procesu získání. Většina mladých lidí je na internetu jako doma, čemuž byla přizpůsobena i samotná žádost. Není tak nutné kamkoliv chodit, stejně jako není nutné cokoliv reálně podepisovat – ať už na pobočce, nebo doma či na koleji. A že je žádost opravdu jednoduchá, to dokazuje i fakt, že vyplnění formuláře nemusí zabrat více, než pár desítek vteřin.

Doslova dokonalou inovací je v tomto směru možnost požádat si kdykoliv a odkudkoliv, a to prostřednictvím mobilního telefonu. Právě takzvaná SMS půjčka, která je pro studenty přímo určena, to umožní. Jediné, co stačí udělat, je poslat SMS  zprávu v příslušném tvaru a doručit ji na telefonní číslo poskytovatele. Tím je žádost oficiálně přijata a začíná online schvalovací proces, na jehož konci se objeví peníze přímo na bankovním účtu daného studenta – tedy i vás. A to i do 10 minut od odeslání žádosti, jelikož takto rychle může v ideálním případě celý proces vyřízení probíhat.

Jaké podmínky je třeba splnit?
Protože jsou půjčky určené studentům, je jasné, že se budou i samotné podmínky odrážet od jejich možností. V tomto směru hraje hlavní roli věk, a to plnoletost. Dále je to i nutnost tuzemského státního občanství, ale i trvalého bydliště na území České republiky. Samozřejmě nevadí, pokud daný žadatel bydlí u svých rodičů, jelikož to není bráno v potaz a rozhodně to není překážou k tomu, aby mohly být rychlé půjčky na účet zaslány v co nejkratší možné době. S rychlostí samozřejmě souvisí i to, že není třeba dokládat jak informace o zaměstnání (tedy brigádě), stejně jako není třeba dokládat příjmy. Jsou totiž i studenti, kteří žádné nemají a tak by se jim daný krok mohl výrazně zkomplikovat. Takto mají jistotu, že peníze dostanou i tak.

O kolik si lze žádat?
Už dávno neplatí, že by byl tento segment půjček spjatý s nízkými částkami. Ty sice stále začínají na hodnotách okolo 500 Kč, ale dostat se lze i na tisíce, případě desetitisíce. Výjimkou tak nemusí být i 20 000 Kč, které jsou však určeny pro opakované žadatele. Žádáte-li poprvé, máte možnost bez jakýchkoliv problémů získat částku v hodnotě několika tisíc korun. Tu následně kombinujete s termínem splatnosti, u kterého je obvyklá lhůta od jednoho dne do jednoho měsíce. Samozřejmě existují i delší možnosti, stejně jako existuje možnost termín opakovaně prodlužovat – třeba i po dobu celého roku.

Peníze na cokoliv

Pozitivní zprávou je i to, že účel použití peněz není třeba nikdy nikomu dokládat. A to ani při žádosti, ani po ní. Půjčky ihned na účet jsou totiž neúčelovým úvěrovým produktem a tak je na vás, za co částku utratíte. Můžete si za ně koupit skripta, zaplatit kolej či jídlo, nebo si o ně požádat třeba cestou na párty. A díky rychlosti máte jistotu, že než na ni dojedete, peníze už budete mít na účtu. A tak stačí vyndat platební kartu a už můžete pohodlně platit, či vybrat hotovost z bankomatu. I to je jedna z oblíbených variant využití peněz, zvláště u studentů, pro které není život pouze o škole a studování, ale je i o zábavě.

Tyto půjčky naleznete zde .


Autor článku

reklama

Články ze sekce: SEO články