Jednoduchý trik, jak ušetřit při studiu

23.08.2017 | , Tipli
SEO články


Pracujete ve fast foodu, o víkendu vypomáháte na akcích a přesto máte hluboko do kapsy? Studentský život není levný. Pokud si ho chcete užít, pravděpodobně nechcete svůj volný čas trávit po brigádách. Naštěstí existuje zajímavý způsob, jak z internetových nákupů získat peníze zpět.

Na studentská léta budete vzpomínat celý život. Jak ale období bez stabilního finančního příjmu přežít a současně si ho užít? Prozradíme vám dokonalý trik, díky kterému ušetříte na běžných studentských nákupech.

student1

Šetřete každým nákupem na internetu

Znáte to, za zboží, které nutně potřebujete, zaplatíte dvojnásobek, protože zrovna není ve slevě. Víte ale, že ušetřit můžete i jinak než nákupem akčního zboží? Cashback je revoluční změnou v nakupování na internetu, který šetří peníze každým nákupem. Pro získání cashbacku stačí pouze nakupovat skrze cashbackový portál. Připsání odměny proběhne po nákupu zcela automaticky, takže se o nic nestaráte, pouze nakupujete levněji.

Jaký cashback portál vybrat?

Každý student chce ušetřit co nejvíce. Nejvyšší cashback odměny v Česku nabízí cashback portál Tipli. Ten si oblíbíte i díky skvělé zákaznické podpoře, široké nabídce obchodů a garanci spokojenosti. S Tipli ušetříte ve více než 450 e-shopech, mezi které patří AliExpress, eBay, Mall.cz, Booking.com, Dámejídlo.cz, Kasa.cz, Tchibo, ZOOT nebo internetové knihkupectví Bux.cz.

student2

Jak vám cashback ušetří tisíce

Dost bylo nudné teorie! Pojďme si ukázat fungování cashbacku na konkrétním příkladu studenta nejmenované pražské vysoké školy (kombinované studium). Student Tomáš se do Prahy přestěhoval z menšího okresního města a domluvil si bydlení s kamarády ve společném bytě.

Ihned po příjezdu do Prahy musí vybavit svůj studentský pokoj. Dobré recenze získal na eshop Sconto nábytek, který zároveň našel i v nabídce Tipli. Kromě postele zakoupil i pracovní stůl s pohodlným křeslem a velkou skříň na oblečení. Celkově zaplatil 12 596 Kč, ale díky 6% cashbacku získal zpět 755,76 Kč.

Po informační schůzce na univerzitě se Tomáš dozvěděl povinný seznam literatury. Jelikož na škole stále moc lidí nezná, obrátil se na eshop Levné učebnice. Díky 1,8% cashbacku ušetřil z nákupu v celkové výši 2 472 Kč rovných 44,496 Kč.

Tomáš přes týden pracuje a v některé dny se na byt dostává až pozdě večer. Večeře si tedy objednává na internetu. A protože miluje asijskou kuchyni, volí rozvážkovou firmu SushiTime. Večeře ho i s rozvozem vyjde na 185 Kč. Tipli Tomášovi z každé dovezené večeře vrátí 8,9 Kč. Pokud takto večeří dvakrát do týdne, pak měsíčně ušetří 71,2 Kč.

student3

Začněte utrácet peníze smysluplně

Šetřete své peníze a nakupujte stejně výhodně jako Tomáš. Rychlá a pohodlná registrace na Tipli vám nezabere ani minutu. Sami poznáte, že nakupovat s cashbackem se prostě vyplatí. Za ušetřené koruny si můžete naplno užít studentského života a neřešit finanční strasti.

Autor článku

reklama  

Články ze sekce: SEO články