Nejlevnější vstupenky pro studenty

29.02.2012 | , ISIC.cz
STUDENT


Od 6. 12. 2011 mají studenti, držitelé mezinárodního identifikačního průkazu ISIC, možnost využít nového exkluzivního benefitu. Společnost GTS ALIVE (vydavatel mezinárodního identifikačního průkazu ISIC) ve spolupráci s EVENTIM CZ (evropské No. 1 ticketingové společnosti) připravila nabídku nejlevnějších vstupenek na koncerty, festivaly, do divadla či na plesy.

Držitelé průkazu ISIC mají nyní možnost zakoupit vstupenky se slevou 10 - 50 % přímo na novém studentském portále www.isicpoint.cz. „Cílem tohoto portálu je vrátit studentovi finance, které investuje do vzdělání a to způsobem, který je dostupný každému, bez rozdílu místa bydliště,“ uvedl Tomáš Vyskočil, ISIC National Manager.

Zneužití není možné. Pro objednání produktů je nutné zadat licenční číslo průkazu ISIC, které umožňuje rychlé ověření platnosti konkrétního průkazu. Sleva bude uznána pouze s platným ISIC průkazem. Číslo každého průkazu ISICje promo kód, který může být použit k zakoupení pouze jedné zlevněné vstupenky na každou akci.


ISIC je mezinárodně podporován světovou organizací UNESCO coby unikátní nástroj podpory mobility studentů.

Česká republika si dlouhodobě drží prvenství v rozvoji průkazu ISIC mezi 124 členskými zeměmi, v nichž je ISIC vydáván.

24 z 26 veřejných vysokých škol a více než 170 středních škol v ČR vydává kartu ISIC jako oficiální identifikační průkaz studenta.

Nově mohou využít studentských slev i žáci základních škol díky průkazu ISIC SCHOLAR.

www.isic.cz

Eventim CZ je nově etablovaný ticketingový a servisní partner na českém trhu.

Eventim CZ je dceřinou společností CTS Eventim AG, evropské No. 1 ticktingové společnosti působící napřímo ve 21 zemích.

Eventim CZ je nositelem nových technologií, platforem a trendů v oblasti ticketingu běžných na moderních a rozvinutých trzích. Např. elektronické a SMS vstupenky, klientský webshop, facebook e-shop, online autogramiády, videopremiéry atd…

www.eventim.cz

Autor článku