Chystáte se na vysokou? Pomůže vám Informační týden UK

19.02.2013 | , Univerzita Karlova
STUDENT


Tak jako každým rokem, i letos v únoru probíhá na Univerzitě Karlově virtuální Informační týden – již tradiční akce, která všem zájemcům a uchazečům o studium na UK poskytuje před blížícím se podáním přihlášek na vysoké školy kompletní přehled informací o naší univerzitě.

Informační týden 2013, který na UK uzavírá běh akcí určených uchazečům o studium v příštím akademickém roce (tj. 2013/2014), nabízí všem, kteří se dosud nerozhodli nebo se nemohli osobně účastnit akcí předchozích, poslední možnost dozvědět se více o jednotlivých studijních oborech, podmínkách přijetí ke studiu, přípravných kurzech či ubytování. Prostřednictvím záložky „dotazy“ získají zájemci odpovědi na své otázky a tedy i potřebné informace, které jim v rozhodování a volbě pomohou.

Výběr vysoké školy je velmi důležitým životním krokem, a aby se mohl uchazeč správně rozhodnout, měl by disponovat dostatkem potřebných informací. Pokud je již nezískal na některé z předchozích akcí (ať již celouniverzitního či fakultního charakteru), získá je právě prostřednictvím Informačního týdne.

Více informací naleznete na webové stránce http://infotyden.cuni.cz.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT