V Aqualandu Moravia proběhla tisková konference o výstavě Tamtamy času, zakončila ji exkurze v interiérech

20.01.2015 | , Aqualand Moravia
STUDENT


V úterý 13. ledna proběhla v nejmodernějším českém akvaparku Aqualand Moravia tisková konference o neotřelém spojení tradiční výstavy s vodním zábavním centrem. Akce byla zahájena přednáškou dobrodruha a cestovatele Rudolfa Švaříčka o zajímavostech cestování do Nové Guiney, na niž plynule navazovala návštěva výstavy Tamtamy času situované ve vstupní hale Aqualandu Moravia. Celou akci pak uzavírala exkurze v interiérech akvaparku s doprovodným výkladem.

Akce navazovala na výstavu s názvem Tamtamy času, která je ve spolupráci s CK Livingstone od začátku prosince lidem zpřístupněna ve vstupní pasáži akvaparku. "Cílem tiskové konference bylo seznámit návštěvníky s probíhající výstavou na téma Nové Guiney, které jsme s radostí propůjčili naše prostory. Vznikl tím unikátní projekt, který má mezi návštěvníky akvaparku značný úspěch. Fotí se s autentickými exponáty na své sociální sítě a zkouší pohodlnost nábytku od domorodců," objasnil Dalibor Antonín, brand manažer největšího českého akvaparku Aqualand Moravia.

Tiskovou zprávu o výstavě Tamtamy času si můžete stáhnout zde.

Fotografie z výstavy Tamtamy času si můžete stáhnout zde.


O Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernějším zábavním centrem v České republice. Děti i dospělí se mohou vyřádit na 20 tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro 3místné rafty si mohou návštěvníci vyzkoušet vůbec poprvé v České republice. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand nabízí celkem 12 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního geotermálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum, sluneční a římské lázně, Imperium Restuarant a Imperium Cafe.

O CK Livingstone

Cestovní kancelář LIVINGSTONE působí na českém trhu úspěšně již od roku 1995. Hlavní činností je příprava zájezdů do exotických zemí. Organizuje zajímavé akce na všechny kontinenty světa vyjma Evropy. Výsledkem četných cest do Asie a Afriky jsou unikátní výstavy Tajemná Indonésie - Svět, o kterém jste si mysleli, že již neexistuje, Tamtamy času, Šangri-la – Hledání ztraceného ráje či Afrika – Legendy i mystéria.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT