Czech News Center bude nabízet předplacené platební karty

13.10.2014 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 13. října (ČTK) - Mediální dům CZECH NEWS CENTER v tomto týdnu začne nabízet platební karty, které půjde dobíjet v trafice nebo na internetu. Na tuzemském trhu jde o první podobnou službu. Vyplývá to z pozvánky na středeční tiskovou konferenci společnosti Czech News Center, která plánuje ve spolupráci s firmami MasterCard, Sazka a Mopet CZ.

Služba ponese název BLESK peněženka a podle vydavatelské firmy půjde o první dobíjecí platební kartu, kterou lze zakoupit v trafice a dobít ji hotovostí či na internetu. S kartou bude možné platit kdekoli v obchodech a na internetu v Česku nebo zahraničí. Podle informací ČTK by karta měla být v prodeji od čtvrtka.

\"BLESK peněženka není spojená s žádným bankovním účtem a nenese jméno svého majitele na přední straně karty,\" upozornila firma. Bližší informace plánuje zveřejnit na středeční tiskové konferenci.

Společnost Czech News Center je přední mediální společností v ČR. Vydává deníky Blesk, Aha!, Sport, časopisy Reflex, ABC, GEO, Blesk pro ženy, Blesk Hobby či Svět motorů. Vydavatelství provozuje i virtuálního mobilního operátora BLESKmobil. Společnost patří podnikatelům Danielu Křetínskému a Patriku Tkáčovi poté, co firmu v loňském roce získali od původního vlastníka Ringier Axel Springer AG.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK