UHK ocení nejlepší vědecké výsledky svých pracovníků

11.04.2011 | , Univerzita Hradec Králové
STUDENT


Univerzita Hradec Králové využívá spolupráce s Českou spořitelnou k pravidelné podpoře svých vědecky výkonných pracovníků. Česká spořitelna, jež je od roku 2008 generálním partnerem univerzity, každoročně poskytuje 600 000 tisíc korun na podporu vědeckého výkonu.

Tuto částku univerzita využívá výhradně na podporu těch akademických pracovníků, kteří v příslušném roce prokázali nezpochybnitelné vědecké výsledky, jež jsou prestižní z hlediska současných kritérií České republiky a byly v uplynulém roce započítány do vědeckého výkonu univerzity.

Spektrum, v němž v roce 2010 pracovníci dosáhli úspěchů, zahrnuje zejména řešení grantových projektů, monografické práce a publikace v respektovaných periodicích, a to v přírodních i humanitních vědách.

Ocenění bude dvaceti pěti nejvýkonnějším pracovníkům předáno v pondělí 11. dubna 2011 ve 14.30 hodin v zasedací místnosti rektorátu Univerzity Hradec Králové (Rokitanského ul. 62) rektorem univerzity docentem Josefem Hynkem a ředitelem oblastní pobočky České spořitelny v Hradci Králové Ing. Miličem Silvestrem Jedličkou.

Autor článku