Univerzitní maraton – běh o pohár rektora Univerzity Karlovy

13.04.2011 | , Univerzita Karlova
STUDENT


Univerzita Karlova se v tomto roce stala hlavním patronem běžeckého závodu s názvem Univerzitní maraton. Závod, který získal podtitul Běh o pohár rektora Univerzity Karlovy, se uskuteční v rámci velkého maratonského víkendu v neděli 8. května 2011.

Univerzitní maraton je určen všem studentům českých i zahraničních vysokých škol ve věku od 18 do 26 let. Studenti se přihlašují ve formě štafety, která musí být složena ze 4 běžců. Díky týmové strategii tak každý člen štafety zdolává trať dlouhou asi 10 km.

Na slavnostním vyhlášení vítězný tým obdrží pohár přímo z rukou rektora UK prof. Václava Hampla.


POZVÁNKA:

Univerzitní maraton – závod studentů všech vysokých škol!

Uvažujete, že se zúčastníte velkého pražského maratonu, ale bojíte se, že na přípravu už není čas? Dejte dohromady tým 4 lidí a poběžte onu jedinečnou vzdálenost 42 kilometrů ve formě štafety (každý člen štafety tak zdolává trať dlouhou asi 10 km).  Štafetový závod s názvem Univerzitní maraton se koná v rámci velkého maratonského víkendu v neděli 8. května 2011. Univerzita Karlova se stala hlavním patronem tohoto závodu a maraton získal podtitul Běh o pohár rektora Univerzity Karlovy.

Univerzitní maraton je určen všem studentům českých i zahraničních vysokých škol ve věku od 18 do 26 let. Registrace do závodu probíhá on-line na webu, více informací najdete zde.

Autor článku