Co nejčastěji sledujete v mobilu právě vy? Odhalí to rok vašeho narození

05.05.2017 | , Tarifomat
STUDENT


Hledáte na telefonu informace nebo zábavu? Prozradí to váš věk. Pojďte se podívat, jestli skutečně patříte mezi zástupce své generace. Možná po dočtení našeho článku zjistíte, že jste duševně mladší, než hlásá váš občanský průkaz.

Nomofobie se zřejmě týká i vás

Statistiky uvádí, že nomofobií trpí každý druhý Čech. Co to znamená? Šíleně se strachujeme o svůj mobilní telefon. Představa, že o něj nějakým způsobem přijdeme, nám způsobuje téměř infarktové stavy. Jsme na něm závislí. Ano. Přesně to tvrdí psychologové, ale mobilní telefon k dnešní době prostě patří a nomofobie zřejmě taky.

tarifomat

Seznamte se s generací X, Y a Z

  •  Generaci X (1965 až 1982) se někdy přezdívá “Husákovy děti”. Tito lidé mají většinou silně vyvinutý smysl pro zodpovědnost a na internetu v mobilu hledají především informace, zprávy a návody. Chtějí si udržet všeobecný přehled a stále se dozvídat něco nového.
  •  Generace Y (1983 až 2000) si chce především užívat život. Ve svém mobilu také pátrají po informacích, ale zároveň se chtějí i bavit. Sledují, kde se právě konají zajímavé akce, plánují výlety a dovolené. Samozřejmě holdují i sociálním sítím, jako jsou Facebook, Instagram a YouTube. Zajímavé je, že ve svých telefonech si nejvíce přehrávají videa zaměřená na posilování.
  •  Generaci Z (2000 až současnost) někteří označují jako internetovou generaci. Proč? S internetem vyrůstají a tvoří podstatnou součást jejich života. Na sociálních sítích se cítí jako doma a na svém mobilu sledují hodně video obsah. Pouští si videa zaměřená na módu a také je zajímají různé vlogy.

Jestli mají vaši potomci neustále mobil v ruce a něco zkoumají, nezlobte se na ně. Snažte se je pochopit. Narodili se do světa s rychlým tempem a oni teď musí obstát. To vyžaduje okamžité sdílení myšlenek a reakcí na různé poznatky. Doba přeje online světu a pokud chcete, aby v byli vaše děti v životě úspěšné, podpořte je. Začněte třeba kvalitním připojením k mobilnímu internetu.

Autor článku

Komerční sdělení