Fakulta strojní vylosuje výherce soutěže s formulí ČVUT

25.01.2011 | , ČVUT
STUDENT


Fakulta strojní Českého vysokého učení technického v Praze připravila pro zájemce o studium dny otevřených dveří. Budou se konat v termínu 2. a 3. února od 9.00 hodin v dejvickém campusu (Technická 4, Praha 6, posluchárna D 266). Pro studenty středních škol je připraven zajímavý program zahrnující prezentace, prohlídky pracovišť fakulty a losování výherce atraktivní soutěže s formulí ČVUT.

Rádi bychom studentům představili fakultu a informovali je o možnostech uplatnění po úspěšném dokončení studia, a to přímo od zástupců firem,“ řekl Ing. Ivan Šiman, CSc., z Fakulty strojní ČVUT. Zájemci o studium se také dozvědí o možných formách studia, o studijních programech a podmínkách přijetí ke studiu.

Po prezentacích bude 2. února vylosován výherce soutěže „Staň se součástí týmu formule“. Tato soutěž Fakulty strojní byla spuštěna 16. prosince a potrvá do konce ledna letošního roku. Je určena všem studentům středních škol ve věku 15 až 19 let. Výherci soutěže bude umožněno být součástí týmu formule ČVUT na jednom z nejprestižnějších závodních okruhů v rámci FORMULA STUDENT, kde bude formule ČVUT v létě opět závodit. Fakulta zajistí výherci dopravu i ubytování a možnost podívat se do zákulisí tohoto atraktivního závodu. Více informací o soutěži najdete na http://www.formule.fs.cvut.cz/.

Na konci programu obou dnů otevřených dveří si fakulta připravila tématické exkurze po zajímavých pracovištích. Zájemci budou rozděleni do skupin podle plánované studijní orientace a navštíví laboratoře, v nichž budou moci diskutovat o tom, co je zajímá, přímo se studenty a pedagogy fakulty.

Autor článku