ISIC Tour poprvé v pardubicích

31.10.2011 | , ISIC.cz
STUDENT


Jako každý rok, i letos je začátek školního roku ve znamení ISIC Tour. Letos poprvé se ISIC Tour zastaví také na Univerzitě Pardubice.

Pokud dorazíte mezi prvními 530 návštěvníky s platnou ISIC kartou, nemine Vás balíček plný úžasných dárků od našich partnerů. Asi Vás zajímá, co to bude za překvápko. Tůdle nůdle! Neprozradíme, o co půjde, ale těšit se můžete třeba na bezpečný sex s kondomy Primeros, tvary vylepšíte se Snickers a dokonce se můžete stát šťastným majitelem Zlaté karty od TIMEOUT.

Ale to není všechno, takže buďte mezi prvními, ať o nic nepřijdete.

ISIC balíček však není to jediné, co na Vás na každé lokaci bude čekat. Sličné hostesky Vás zapojí do soutěže o poukázky na kalifornskou kolekci značky TIMEOUT nebo O2 Mobilní internet sady s 5 týdny internetu zdarma v ISIC stanu. Soutěžit můžete i u Komerční banky či O2, Student Agency bude rozdávat slevové poukazy na vybrané pracovní pobyty a v neposlední řadě dostanete příležitost otestovat nejnovější notebooky Lenovo. A to ještě není vše, v Hlavní soutěži hrajeme o dalších 10 skvělých cen.

logo_ISICtour2011_male.jpg 

Jestli ještě ISIC nemáte, balíček bohužel nemůžete dostat. A pokud kartu už máte, nezapomeňte se podívat, zda je ještě platná. Poznáte to na přední straně u validity, nebo na zadní straně, kde máte revalidační známku s platností  minimálně 12/2011. Seznam prodejních míst najdete na www.isic.cz.

ISIC? Nezapomeňte ho včas a na správném místě vytáhnout.
Tak tedy 3. 11. 2011 od 11.00 – 14.00, před aulou, Studentská 519.

Díky průkazu ISIC mohou studenti ušetřit nemalé finanční prostředky.
  • Až 90% sleva na Microsoft software
  • Sleva 30 % na e-learningové jazykové kurzy u Evropského vzdělávacího centra
  • Sleva 70% na Premium účet u vyplnto.cz
  • Datahelp – 20% sleva na služby
  • 15% sleva na jízdenky Student Agency
  • Alpské lyžování se slevou až 10%
  • Exkluzivní cestovní pojištění ISIC od 200 Kč/rok
Česká republika si dlouhodobě drží prvenství v rozvoji průkazu ISIC mezi 124 členskými zeměmi, v nichž je ISIC vydáván.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT