Lyžování v Alpách za studentské ceny i pro nestudenty

25.01.2012 | , ISIC.cz
STUDENT


Myslíte, že si lyžování v Alpách nemůžete dovolit? Porovnejte "alpské" ceny s těmi v Čechách, budete mile překvapení.

Jedete na hory? Ušetřete!

První sníh láká vyrazit na hory. Jak ale ušetřit na všechno, co bude potřeba? Permice, oblečení, ubytování, dětská výstroj a k tomu jste letos znovu chtěli jet celá rodina společně do nějakého alpského střediska... Víme, jak můžete mít všechno a ještě ušetřit.

Myslíte, že si lyžování v Alpách nemůžete dovolit? Porovnejte "alpské" ceny s těmi v Čechách, budete mile překvapení. Za studentské ceny i pro nestudenty je připraveno 93 středisek a 548 ubytovacích kapacit v Itálii, Francii, Rakousku a Švýcarsku. A pokud máte doma studenta s průkazem ISIC, odečtete si ještě další slevu.

Šetřete i u nás

Celkem 37 českých lyžařských areálů nabízí slevu až 50% na permice, se slevou až 50% si půjčíte vybavení, instruktora taktéž, ubytujete se na 2 noci za cenu jedné nebo se díky studentském u portálu www.isicpoint.cz oblečete výrazně levněji, než v kamenných prodejnách.

isic_leden_2012_1.jpg 

Další tipy naleznete přímo na studentském portále.

isic_leden_2012_2.jpg 

Pozor na pojištění

Určitě nezapomeňte na pojištění. Lyžování i snowboarding patří mezi extrémní sporty, proto vám nebude stačit obyčejné cestovní pojištění. Pokud máte doma studenta s platným průkazem ISIC nebo žáka s průkazem ISIC SCHOLAR, můžete jim pořídit cestovní pojištění UNIQA s pojištěním extrémních sportů za 350 Kč. Pojištění platí celý rok, proto není nutné si ho obnovovat na každý výjezd zvlášť.

Více na www.isic.cz.

  • ISIC je mezinárodně podporován světovou organizací UNESCO coby unikátní nástroj podpory mobility studentů.
  • Česká republika si dlouhodobě drží prvenství v rozvoji průkazu ISIC mezi 124 členskými zeměmi, v nichž je ISIC vydáván.
  • 24 z 26 veřejných vysokých škol a více než 180 středních škol v ČR vydává kartu ISIC jako oficiální identifikační průkaz studenta.
  • V České republice mohou majitelé průkazu ISIC jako první na světě využívat stovky slev také online přes www.isicpoint.cz, nebo osobně v nově otevřeném studentském centru ISIC POINT.
  • Každou zimu čekají na držitele průkazu ISIC slevy na permanentky v desítkách českých a moravských lyžařských areáleů ve výši až 50%.
  • Přes léto využijí držitelé průkazu ISIC slevy až 50 % na vstupenky na desítkách hudebních festivalů
  • Novinkou je možnost zakoupení levnějších vstupenek přímo přes www.isicpoint.cz
  • Pro výjezdy do zahraničí je pro držitele karty ISIC připraveno cestovní pojištění UNIQA od 200 Kč na celou dobu platnosti karty.

Autor článku

Katka Hadvigová  

Články ze sekce: STUDENT