První Dny otevřených dveří na UTB budou už v listopadu

07.11.2012 | , Univerzita Tomáše Bati
STUDENT


Zájemci o studium na Univerzitě Tomáše Bati (UTB) budou mít možnost se seznámit se školou na tradičních Dnech otevřených dveří. Dvě z fakult přivítají uchazeče již v listopadu.

V pátek 9. listopadu se uskuteční Den otevřených dveří na Fakultě multimediálních komunikací. Určen je pro zájemce o studijní programy Teorie a praxe audiovizuální tvorby a Výtvarná umění. V 10.00, ve 12.00 a ve 14.00 proběhnou prezentace jednotlivých ateliérů; uchazeči budou mít také možnost prohlédnout si vybavení pracovišť nebo si domluvit konzultaci s pedagogy. Prezentace proběhnou v budovách, kde jednotlivé ateliéry sídlí:

budova U4, Štefánikova 2431, Zlín – ateliéry Grafický design, Reklamní fotografie, Animovaná tvorba a Audiovizuální tvorba,
budova U16, tř. T. Bati 4342, Zlín – ateliéry Design obuvi, Design oděvu, 3D design, Průmyslový design, Design skla a Prostorová tvorba.

23. listopadu proběhnou Dny otevřených dveří na Fakultě logistiky a krizového řízení. Kromě celodenních konzultací proběhnou v 10.00, ve 12.00 a ve 14.00 hodin prezentace studijních programů Procesní inženýrství, Ochrana obyvatelstva a Bezpečnost společnosti. Připravena bude také prohlídka prostor fakulty, která sídlí na Studentském nám. 1523 v Uherském Hradišti.

Hlavní Den otevřených dveří proběhne na UTB 25. ledna 2013. Uskuteční se na všech fakultách s výjimkou uměleckých ateliérů Fakulty multimediálních komunikací. Kromě toho proběhne Den otevřených dveří ještě 14. prosince 2012 na Fakultě managementu a ekonomiky a 15. února 2013 na Fakultě humanitních studií a Fakultě logistiky a krizového řízení v Uherském Hradišti.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT