Student Agency posílí autobusovou linku mezi Brnem a Prahou

08.11.2012 | , Student Agency
STUDENT


Student Agency, nevětší provozovatel dálkových autobusových linek v České republice, posílí od 9. prosince 2012 provoz své hlavní autobusové linky mezi Prahou a Brnem. Ročně přitom na této lince cestuje téměř 1 milion cestujících a autobusy se těší vysoké popularitě. Jejich průměrná obsazenost je přitom 80 – 90 %.

Nový jízdní řád bude doplněn o následující novinky:

  • Sobotní jízdní řád bude rozšířen - autobusy budou jezdit stejně jako v pracovní dny, tzn., že bude přidán spoj v 5:00 z Brna, 10:30 z Brna, 16:30 z Brna, 19:30 z Brna, a v opačném směru v 5:00 z Prahy, 12:00 z Prahy, 15:30 z Prahy, 20:00 z Prahy.
  • Denně bude přidán nový spoj s odjezdem v 16:00 z Brna (doposud tento spoj zajišťoval pouze autobus jezdící na lince z Vídně, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).
  • Denně bude přidán nový spoj s odjezdem v 17:00 z Prahy (doposud jezdil pouze autobus na lince do Bratislavy v 17:00, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).
  • Denně bude přidán nový spoj v 19:00 z Prahy (doposud jezdil pouze autobus na lince do Košic s odjezdem v 19:00, nyní budou jezdit oba, kapacita se tak zvýší).

Jízdenky na spoje jsou již v prodeji přes rezervační systém Student Agency na prodejních místech, internetu nebo u provizních prodejců.

Společnost Student Agency, největší provozovatel dálkových autobusových linek, provozuje na této lince autobusy typu FUN&RELAX. Ty nabízejí cestujícím komfort cestování, který je známý z letecké dopravy. V opěradle každého sedadla se nachází individuální dotyková obrazovka, k dispozici je elektrická zásuvka na 230V. Autobusy používají zesílenou technologii příjmu internetového signálu, která je vlastním technologickým know-how Student Agency. Samozřejmostí je servis na palubě v rozsahu kávy a denního tisku zdarma. Všechny spoje na této trase budu výhradně zajišťovat tyto nové autobusy pod obchodním označením FUN&RELAX.

Autor článku