Přednáška viceguvernéra ČNB v Pardubicích

11.12.2012 | , Univerzita Pardubice
STUDENT


O současné ekonomické situaci České republiky bude v úterý 11. prosince od 13 hodin hovořit na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice viceguvernér ČNB prof. PhDr. Ing. Vladimír TOMŠÍK, Ph.D.

Přednáška je určena zejména pro studenty Fakulty ekonomicko-správní, pro něž je vítaným doplněním jejich studia zejména v ekonomických a finančních předmětech jako je Makroekonomie, Základy financí, Mezinárodní finance, Hospodářská politika a dalších předmětech vyučovaných v bakalářském i magisterském studiu, dále pro akademické pracovníky a experty z praxe, kteří se problematikou zabývají. Přednáška je samozřejmě přístupná pro všechny další zájemce, neboť vzhledem k současné ekonomické situaci a jejich možných řešeních a důsledcích se toto téma dotýká každého z nás.

Přednášku pořádá Ústav ekonomických věd Fakulty ekonomicko-správní ve spolupráci s Českou národní bankou, pobočkou Hradec Králové v úterý 11. 12. od 13 hodin v posluchárně A1 univerzitní auly v univerzitním kampusu v Pardubicích - Polabinách.

Před přednáškou se uskuteční krátké pracovní setkání viceguvernéra ČNB s rektorem Univerzity Pardubice prof. Ing. Miroslavem Ludwigem, CSc.

Autor článku

Články ze sekce: STUDENT