Nové karty pro absolventy MU umožní přistup ke studentským výhodám

21.01.2013 | , Masarykova univerzita
STUDENT


Novou službu pro své absolventy zavádí Masarykova univerzita. Nabízí jim zachování některých studentských výhod, a to s pomocí Karty absolventa. Díky ní budou mít bývalí úspěšní studenti například přístup do knihoven a k elektronickým databázím univerzity.

Kromě přístupu do knihoven získají její uživatelé i slevu na publikace univerzitního nakladatelství, výhodnější cenu u jazykových kurzů pořádaných MU nebo levnější vstupné do Moravské galerie či Mendelova muzea. Výhodnější ceny budou mít díky Kartě absolventa také v některých restauracích.

Řada absolventů se právě na možnosti přístupu do knihoven a na další výhody opakovaně ptala, proto jsme se rozhodli zavést pro ně novou službu,“ uvedla Adéla Bódiová z odboru vnějších vztahů a marketingu MU. Dodala, že kartu mohou absolventi MU získat přes Obchodní centrum Masarykovy univerzity za jednorázový poplatek 250 korun. Informace o kartě a nabízených výhodách pak naleznou na www.absolventi.muni.cz/karta.

Masarykova univerzita má téměř 160 tisíc absolventů. U příležitosti 90. výročí svého založení v roce 2009 vytvořila prostor pro jejich setkávání – Absolventskou síť MU. Jejím prostřednictvím mohou absolventi obnovit spojení se svými přáteli ze studií, nebo zjistit, co nového se v absolventském světě chystá. V současnosti je v Absolventské síti zaregistrováno přes 5600 bývalých studentů.

Autor článku

 

Články ze sekce: STUDENT