Baťova manažerská škola pošesté

13.05.2013 | , Univerzita Tomáše Bati
STUDENT


Ve dnech 16. - 17. května letošního roku se uskuteční další řada úspěšné Baťovy manažerské školy, kterou pravidelně od roku 2010 pořádá Fakulta managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Hlavním tématem tohoto kurzu, který je určen především manažerům z praxe, tentokrát bude „Podnikání – profese budoucnosti“.

Pozvání k účasti přijali Milan Zelený, profesor působící na Fordham University v New Yorku a mezinárodně uznávaný konzultant, Zdeněk Rybka, absolvent Baťovy školy práce, Miroslava Štýbrová, historička se zaměřením na dějiny firmy Baťa, Leoš Kubíček, certifikovaný systemický kouč a majitel společnosti BCF s.r.o., Petr Kallista, podnikatel a garant výcviků Expertní skupiny CALLISTO CZ, s.r.o., Ján Košturiak, spoluzakladatel a ředitel společnosti IPA Slovakia s.r.o.

Jsme moc rádi, že tento 6. běh kurzu navštíví opakovaně účastníci, kteří se kurzu v minulosti již zúčastnili. Jejich opětovný návrat a zájem je pro nás důležitou zpětnou vazbou a známkou jejich spokojenosti. Také nás velmi těší zájem našich absolventů, kteří se někdy i po mnoha letech opět podívají na svou Alma Mater a můžeme s nimi diskutovat jejich profesní úspěchy,“ uvedla pořadatelka akce Lucie Tomancová.

Jednotlivé části kurzu přinesou posluchačům informace o současných moderních metodách řízení, ale nabídnou také přehled o řízení ve firmě Baťa v období do roku 1939 a zhodnocení možností využití principů tohoto systému řízení v současných podmínkách. Prostor bude rovněž pro pracovní diskuse, analýzy a řešení vlastních manažerských témat jednotlivých účastníků kurzu. Součástí kurzu je také návštěva nových prostor 14/15 Baťova institutu ve 14. budově bývalého baťovského areálu, výjezd v legendární pojízdné kanceláři a odborný výklad na terase bývalé Správní budovy firmy Baťa. Další běh kurzu je plánován na prosinec 2013.

Více informací naleznete na webových stránkách http://www.batovaskola.cz/.

Autor článku